A világ legnagyobb és egyben az Európai Unió egyetlen vállalkozásfejlesztéssel foglalkozó hálózata magas színvonalú és sokrétű szolgáltatásaival segíti a még nem, vagy csak alkalmilag exportáló cégeket, de segítséget nyújt a már exportáló kis- és középvállalkozásoknak is. Üzleti és innovációs partnerkereső szolgáltatásai révén hozzásegíti a vállalkozásokat, hogy még versenyképesebben tudjanak működni a külpiacokon, valamint gyakorlati támogatást nyújt a határokon átnyúló üzleti és innovációs tevékenységhez.

A Hálózat több, mint 60 országban, 600 intézményben van jelen. Ágazattól függetlenül bármely hazai vállalkozás igénybe veheti szolgáltatásait. A kutatóktól, a kezdő vállalkozásokon, illetve vállalkozni kívánó fiatalokon át egyetemek és klaszterek is ügyfélkörének szerves részei.

Milyen szervezetek alkotják a hálózatot?

Magyarországon a hálózatot működtető konzorcium koordinátora a Magyar Exportfejlesztési Ügynökség (HEPA), tagjai pedig kereskedelmi- és iparkamarák (Győr, Pécs, Székesfehérvár, Debrecen, Szeged), valamint a Magyar Vállalkozásfejlesztési Hálózat konzorcium megyei szervezetei (Zalaegerszeg, Nyíregyháza).

A vállalkozások számára a legfontosabb előny az úgynevezett „no wrong door” koncepció érvényesítése a hálózat működésében: bárhol fordul a KKV a hálózat tanácsadóihoz, mindenütt egységesen magas színvonalú tanácsadásban részesül.

További videók

 

Milyen szolgáltatásokat nyújtunk a magyar kis és középvállalkozások számára?

Üzletfejlesztés karnyújtásnyira

Európa és az ország bármely pontján is fordul a kis és középvállalkozás hálózatunk tanácsadójához, mindenhol a teljes Enterprise Europe Network tudása, kapcsolatai és szakértelme segíti őt vállalkozása fejlesztésében:

- Az uniós piacra lépés támogatása

A hozzánk forduló kkv-k az uniós piacon való aktív részvételét elősegítő információs rendezvények, cégre szabott tanácsadás, belföldi és külföldi üzletember találkozók szervezése, üzleti partnerkereső adatbázis működtetése.

Segítség az új potenciális kereskedelmi partnerek felkutatásában, az új piacokon való megjelenésben, tájékoztatás az Európai Unióban folyó tevékenységekről és lehetőségekről.

- A technológia-transzfer támogatása

A technológia-transzfert, az innovációt, és ezen belűl a kkv-k versenyképességének növelését célzó szolgáltatások:

  • Innovációs "brokerage eventek", konferenciák, technológia-transzfer rendezvények szervezése, technológia transzfert elősegítő adatbázis működtetése.
  • Tanácsadás a szellemi tulajdonjoggal, szabványokkal és az innovációhoz kapcsolódó más uniós szabályozásokkal kapcsolatban.

- Az EU kutatás fejlesztési programjaiban való részvétel támogatása

Az Európai Unió kutatás-fejlesztési keretprogramjában, a H2020-as pályázatokban való részvételt támogató szolgáltatások: nemzetközi partnerkeresés, pályázatíró rendezvények.

A hálózat - egyedülálló módon - kétoldalú kommunikációt biztosít a vállalkozások és az Európai Unió döntéshozói között, biztosítják a nézetek cseréjét mindkét irányban.

   
EEN Magyarország honlapja EEN központi honlapja
  • Enterprise Europe Network
  • Enterprise Europe Network

ZMVA Facebook  ZMVA Instagram  ZMVA Youtube

Enterprise Europe Network

Fiatal vállalkozók:


harommillio.hu

Pályázatok:
Pannon Fa- és Bútoripari Klaszter

B Light


SME Week 2012

VOSZ 


ZEGTV


gyakorlatihelyek.hu

 


        
 


Ügyfélfogadás:

Előzetes telefonos időpont egyeztetéssel a 92/310-800-as telefonszámon.

Hétfő: 13:0015:30
Kedd: 8:0012:00 és 13:0015:30
Szerda: nincs
Csütörtök: 8:0012:00 és 13:0015:30
Péntek: 8:00–12:00


  Povered by webskimo  ...