Az Enterprise Europe Network üzleti partnerkereső adatbázisában jelenleg több, mint 6000 ajánlat szerepel Európából és számos azon kívülről is. Ez az adatbázis a különféle külföldi üzleti együttműködésekhez (viszonteladói, kölcsönös termelési, alvállalkozói tevékenység, stb.) történő partnerkereséshez nyújt segítséget.

A keresőfelület:

Az adatbázisban Ön is kereshet a következő linken elérhető kereső segítségével:
KERESŐ.

A kereső használata:

- Amennyiben viszonteladói, alvállalkozói munkát vagy egyéb olyan együttműködést keres, amely az Ön gazdasági tevékenységét növelné, válassza a BUSINESS REQUEST típusú profilokat a keresőben.

- Ha Ön szeretne viszonteladója lenni egy külföldi termelő cégnek, fővállalkozóként alvállalkozókat keres, vagy külföldi cégbe fektetne, szűkítse a keresést a BUSINESS OFFER típusú profilokra.

- Ha valamelyik profil felkeltette érdeklődését, akkor a bővebb adatlapon található REQUEST MORE INFORMATION gombra kattintva regisztráció nélkül is kérheti az ajánlatot tevő külföldi vállalkozás elérhetőségeit, amennyiben angol nyelven kitölti csillaggal jelölt mezőket vagy töltse ki a kapcsolatfelvételi ADATLAPOT és küldje vissza az een[at]zmva.hu e-mail címre.

A regisztráció az adatbázisba:

Ha szeretné, hogy vállalkozása is felkerüljön az adatbázisba és így külföldi kollégáink és más vállalkozások által kereshető legyen, kérjük töltse ki a regisztrációs ADATLAPOT és küldje vissza az een[at]zmva.hu e-mail címre.

Az automata értesítő rendszer:

Lehetőség van regisztrációra egy automata értesítő rendszerbe is, mely a megadott időközönként (nap, hét, hónap) kiküldi a megadott e-mail címre a beállított paramétereknek megfelelő új profilokat. Erről bővebben az AUTOMATA ÉRTESÍTŐ RENDSZER menüpont alatt olvashat.

Szolgáltatásaink díjai:

Az adatbázisba kerülés, a partnerközvetítés és az értesítő rendszer használata mind ingyenes szolgáltatásunk. Tevékenységünkért a jövőben sem számolunk fel semmilyen díjat.

  • Üzleti partnerkereső
  • Üzleti partnerkereső

Új technológiát vásárolna, vagy éppen Önnek van eladó modern technológiája, esetleg kutatás-fejlesztési pályázatban szeretne részt venni? Keresse meg külföldi partnerét az Enterprise Europe Network technológia-transzfer adatbázisában most:KERESŐ.

A kereső használata:

- Amennyiben Önnek van eladó technológiája, vagy kíváncsi, hogy milyen új megoldásokra lenne szüksége külföldi vállalkozásoknak, válassza a TECHNOLOGY REQUEST típusú profilokat a keresőben.

- Ha új technológiát vásárolna, továbbfejlesztene, vagy kíváncsi, hogy milyen fejlesztéseket visznek piacra külföldi vállalkozások, szűkítse a keresést a TECHNOLOGY OFFER típusú profilokra.

- Ha K+F pályázatban venne részt, nézze meg, hogy milyen nemzetközi pályázatokhoz, milyen további partnereket keresnek külföldi vállalkozások, szervezetek, és válassza a RESEARCH & DEVELOPMENT REQUEST szűkítő feltételt.

- Ha valamelyik profil felkeltette érdeklődését, akkor a bővebb adatlapon található REQUEST MORE INFORMATION gombra kattintva regisztráció nélkül is kérheti az ajánlatot tevő külföldi vállalkozás elérhetőségeit, amennyiben angol nyelven kitölti csillaggal jelölt mezőket vagy töltse ki a kapcsolatfelvételi ADATLAPOT angolul, vagy a kapcsolatfelvételi nyelven és küldje vissza az een[at]zmva.hu e-mail címre.


A regisztráció az adatbázisba: 

Amennyiben saját technológiai ajánlatát vagy igényét szeretné közzétenni az adatbázisban, töltse ki a technológia-traszfer regisztrációs ADATLAPOT, amennyiben projekt partnert keres, akkor a projekt-partner kereső ADATLAPOT és küldje vissza az een[at]zmva.hu e-mail címre! Ha kérdése van, állunk rendelkezésére! (+36 92 316 033; een[at]zmva.hu)

Az automata értesítő rendszer: 

Lehetőség van regisztrációra egy automata értesítő rendszerbe is, mely a megadott időközönként (nap, hét, hónap) kiküldi a megadott e-mail címre a beállított paramétereknek megfelelő profilokat. Erről bővebben az AUTOMATA ÉRTESÍTŐ RENDSZER menüpont alatt olvashat.

Szolgáltatásaink díjai:

Az adatbázisba kerülés, a partnerközvetítés és az értesítő rendszer használata mind ingyenes szolgáltatásunk. Tevékenységünkért a jövőben sem számolunk fel semmilyen díjat.
  • Technológiai kereső
  • Technológiai kereső

Az üzleti parnterkereső és a technológia kereső rendszer képes automatikusan e-mailt küldeni a megadott e-mail címre a megadott időközönként (nap, hét, hónap) az adatbázisokba újonnan feltöltött, a beállított paramétereknek megfelelő üzleti partnerkereső és technológia-transzfer profilokról.

Regisztráció és értesítés beállítása:

Az e-mailes értesítés beállításához először egy rövid regisztrációt kell megejtenie a REGISZTRÁCIÓ-s oldalon, majd egy ellenőrző e-mail jóváhagyása után már be is léphet a BEJELENTKEZÉS oldalon és beállíthatja az e-mailes értesítést.

A beállított értesítéseket bármikor át is állíthatja.

  • AMT
  • AMT

ZMVA Facebook  ZMVA Instagram  ZMVA Youtube

Enterprise Europe Network

Fiatal vállalkozók:


harommillio.hu

Pályázatok:
Pannon Fa- és Bútoripari Klaszter

B Light


SME Week 2012

VOSZ 


ZEGTV


gyakorlatihelyek.hu

 


        
 


Ügyfélfogadás:

Előzetes telefonos időpont egyeztetéssel a 92/310-800-as telefonszámon.

Hétfő: 13:0015:30
Kedd: 8:0012:00 és 13:0015:30
Szerda: nincs
Csütörtök: 8:0012:00 és 13:0015:30
Péntek: 8:00–12:00


  Povered by webskimo  ...